•  +389 (02) 2462-962
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

КОМПЛЕТНО РЕШЕНИЕ ЗА
ТРАНЗИТ ПОСТАПКИ
НКТСмк

НКТСмк е решение кое е достапно секаде преку интернет и овозможува едноставен клиент за извршување на сите НКТС функции. Овозможува испраќање на стоката со сите потребни извештаи и записници. Намалете ги трошоците и преземете целосна контрола!

ПОВЕЌЕ ЗА ТОА

ЕЛЕКТРОНСКО
ЧУВАЊЕ НА
ДОКУМЕНТИ

Скратете ги постапките, ослободете простор и намалете ги трошоците со електронско чување на документите. Нашето решение е акредитирано, сигурно, отворено и нуди стандардизирани услуги за долгорочно чување и управување со документите.

ПОВЕЌЕ ЗА ТОА

БЕЗБЕДНА РАЗМЕНА
НА ДОКУМЕНТИ
И ПОРАКИ

Нашата мрежа нуди широк спектар на сервиси и функции кои овозможуваат сигурна и доверлива размена на документи. Корисниците можат да го следат и управуваат со процесот на размена. Сето тоа сигурно и онлајн.

ПОВЕЌЕ ЗА ТОА

СЕ ЗА
ВАШИОТ БИЗНИС
НА ЕДНО МЕСТО

Додаток на сите решенија, ви нудиме сервис кој е релевантен за вашиот бизнис, се на едно место. Го одржуваме софтверот, комуникациските мрежи и инфраструктурата. Сигурен, признаен и доверлив.

ПОВЕЌЕ ЗА ТОА
  • 27 Август 2014

    Професионалната услуга електронска архива е повеќе од само архива

    Мултифункционалноста на напредно архивирање на електронски документи е повеќе од само архивирање на документи. Ова решение овозможува сигурно и лесно

  • 1
  • 1

ШТО Е BIZBOX

BizBox е веб решение кои им овозможува на корисниците едноставно безхартиено работење и поврзаност со останатите бизнис партнери без инсталирање на дополнителен софтвер. BizBox обезбедува едноставно и флексибилно корисничко искуство.

Едноставниот и интуитивен веб кориснички интерфејс дозволуваат брзо прилагодување на новиот начин на работење и во исто време ги нуди сите можности од десктоп апликации.

Сочувајте време и пари со електронско чување на документи, податоци или друг тип на сервиси кои ви ги нудиме.

Апликации

Безхартиена Поврзаност сега е прифатлива и достапна за сите. Едноставна за употреба, можете да пронајдете секого и да ја завршите работата едноставно.

Облак

Откријте се што ви е потребно за безхартиеното работење во облак. Достапно насекаде, сигурно, лесно и секогаш поврзано.

еДокументи

Ние обезбедуваме алатка за издавање и примање електронски документи во форма едноставна за корисниците. Документите можат да бидат испратени од вашиот сопствен сметководствен систем на едноставен и формално исправен начин.

bizСандаче

Сигурно електронско сандаче од каде корисниците може да испраќаат и примаат формални електронски документи како што се фактури, нарачки, договори и други работни документи. Едноставно, сигурно и исплатливо.

БЕЗХАРТИЕНО РАБОТЕЊЕ ЗА ВАС

> 20.000

Европски компании кои
користат bizBoxe

> 10.000

Документи кои разменуваат дневно со решенијата на bizBox

признаен

признаен и одобрен

30%

Заштедете до 40% со испраќање и процесирање на документи со bizBox

BIZBOX ПАРТНЕРИ

Bizbox во регионот

Македонија
Србија
Црна Гора
Словенија

ПРАШАЊА И ПОДДРШКА

За прашања контактирајте не на:
T: + +389 (02) 2462-962
E: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

За поддршка за користење на bizBox контактирајте не на:
T: +389 (02) 2462-962
E: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Powered by ZZI