•  +389 (02) 2462-962
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

НОВОСТИ

PANTHEON во облак

Во Колосеј, на 26. ноември 2013 фирмите Datalab и Телеком Словенија го претставија најновиот и најнапредниот сервис за е-сметководсвто, PANTHEON во облак.

Сертифицирани Бизнис услуги MK 2013-11-26 Во Колосеј, на 26. ноември 2013 фирмите Datalab и Телеком Словенија го претставија најновиот и најнапредниот сервис за е-сметководсвто, PANTHEON во облак. PANTHEON во облак претставува голем напредок во работењето на сметководството и сметководствените системи. На семинарот Андреј Зорко, претставник на ZZI, ја претстави новоста на подрачјето за безхартиено работење во Словенија - eNabiralnik, која е вклучена во новата верзија на PANTHEON. eNabiralnik е бесплатно интернет решение за добивање, увид и надзор на електронски документи, кој им овозможува на фирмите и на организациите безбедна комуникација со други фирми, ги намалува трошоците со тоа што нуди централно место за пристап и краткорочно зачувување на еДокументи. За едноставно испраќање на еФактури корисниците на PANTHEON само треба да направат дорегистрација и можат едноставно и лесно да го користат електронското испраќање на еФактури.

BIZBOX ПАРТНЕРИ

Bizbox во регионот

Македонија
Србија
Црна Гора
Словенија

ПРАШАЊА И ПОДДРШКА

За прашања контактирајте не на:
T: + +389 (02) 2462-962
E: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

За поддршка за користење на bizBox контактирајте не на:
T: +389 (02) 2462-962
E: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Powered by ZZI