•  +389 (02) 2462-962
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

НОВОСТИ

Професионалната услуга електронска архива е повеќе од само архива

Мултифункционалноста на напредно архивирање на електронски документи е повеќе од само архивирање на документи. Ова решение овозможува сигурно и лесно архивирање на документи достапно со еден клик во било која ситуација. Го решава проблемот на нетранспарентните и скапи класични начини за архивирање. Постоечкиот информационен систем во компанијата ќе добие целосно нова вредност со лесна интеграција на веб функцијата електронска Архива.

 

Секојдневно креирате и примате голем број на документи. Фактури, договори, разна документација и други документи се складираат во канцелариите, заземајќи простор кое може да доведе до губење на важни податоци. Пребарување низ архивите често ви одзема голем дел од времето. Поедноставете и оптимизирајте го работниот процес и преминете од хартиена документација во дигитална.

За да го постигнете тоа, потребно е електронско архивирање, кое мора да биде во согласност со законите и да овозможува дигитален потпис, автентикација на документи, управување со животниот циклус на документот, итн... Дали сите овие информации ви личат дека се комплексни?

Не грижете се, ние развивме решение кое е соодветно и пристапно за сите компании без оглед на количината и видот на работниот процес и документите. Насочете се кон иднината и оптимизирајте го работниот процес. Заменете ги класичните хартиени архиви со електронски и заштедете на време, простор и трошоци.

Професионалната услуга електронска архива е повеќе од само архива

Мултифункционалноста на напредно архивирање на електронски документи е повеќе од само архивирање на документи. Ова решение овозможува сигурно и лесно архивирање на документи достапно со еден клик во било која ситуација. Го решава проблемот на нетранспарентните и скапи класични начини за архивирање. Постоечкиот информационен систем во компанијата ќе добие целосно нова вредност со лесна интеграција на веб функцијата електронска Архива.


Предности на електронското архивирање

Оптимизација на работниот процес, автоматизација на пополнување на документи, моментална достапност и поголема транспарентност го забрзуваат работниот процес.

  • Зголемена транспарентност и достапност до документите; електронското архивирање овозможува достап до документите со еден клик. Планот за класификација овозможува транспарентност на документите.
  • Намалување на трошоците за управување (човечки и други ресурси); непријатности за воведување на систем за електронско архивирање на документи ќе биде минимизиран со нашата професионална електронска архива (исто за средни и мали организации и работења). Инвестирања во хардвер и софтвер се исклучени, затоа може брзо да се воведе системот со овозможена техничка помош за имплементација и креирање на долгорочна архива во индивидуални работни процеси.
  • Интеграција и интероперабилност; еАрхива овозможува поврзаност со постоечкиот информационен систем и конверзија на работниот модел во користењето на услугите во разни процеси на работење
  • Сигурност и надзор; заштита на просторот за еАрхива и специјално прилагоден на барањата на најстрогите квалитети и стандарди за безбедност. Тоа обезбедува сигурност на електронската документација до која само вие имате пристап.
  • Правна усогласеност; обезбедена стабилност, автентикација и одржување на долгорочно архивираните документи, како и следливост на постоењето на одреден документ во одредено време.
  • Поддршка и советување; ние нудиме 24/7 поддршка и совети за нашите корисници.

BIZBOX ПАРТНЕРИ

Bizbox во регионот

Македонија
Србија
Црна Гора
Словенија

ПРАШАЊА И ПОДДРШКА

За прашања контактирајте не на:
T: + +389 (02) 2462-962
E: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

За поддршка за користење на bizBox контактирајте не на:
T: +389 (02) 2462-962
E: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Powered by ZZI