•  +389 (02) 2462-962
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ПОДДРШКА

PODRŠKA

Friend, all contents comes from module manager.... You will find banner text from position name (need help)

Note : Make sure click ( toggle editor ) before edit article or module content .

КАКО МОЖЕМЕ ДА ВИ ПОМОГНЕМЕ?

Добрата поддршка е клучна. Нашите корисници добиваат поддршка и помош која и е неопходна за ефикасно извршување на бизнис процесите.

Свесни за важноста на поддршката за царинското работење и безбедното функционирање на нашите решенија и услуги, ние имаме формирано група за поддршка на нашите корисници. Со секојдневна соработка со нашите корисници и обука успеавме да го стекнеме потребното искуство и знаење за ефикасна поддршка и работење со нашите решенија и услуги.

Јавете ни се или испратете ни ги вашите предлози за подобрување на нашите решенија. Со задоволство ќе ви одговориме и ќе соработуваме со сите корисници на нашите решенија и услуги.

За поддршка при користење на bizBox ве молиме контактирајте не нас на:
T: +389 (02) 2462-962
E: support@bizbox.eu

BIZBOX ПАРТНЕРИ

Bizbox во регионот

Македонија
Србија
Црна Гора
Словенија

ПРАШАЊА И ПОДДРШКА

За прашања контактирајте не на:
T: + +389 (02) 2462-962
E: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

За поддршка за користење на bizBox контактирајте не на:
T: +389 (02) 2462-962
E: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Powered by ZZI