•  +389 (02) 2462-962
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ЗА НАС

    BIZBOX    

BizBox е безхартиена платформа за работење, развиена од ZZI. Прегледна е и прилагодлива, отворена за поврзување со други решенија и скалабилна. BizBox е веб решение кое овозможува лесно за корисниците безхартиено работење и поврзаност со други работни партнери без потреба за инсталирање на дополнителен софтвер.

BizBox овозможува едноставно и флексибилно корисничко искуство. Едноставен и интуитивен веб базиран кориснички интерфејс дозволува брзо прилагодување на нов начин на работење и во исто време ги нуди сите предности на една десктоп апликација.

Заштедете време и пари со електронско зачувување на документите, податоците и други услуги кои ние ви ги нудиме.

    ZZI    

ZZI е компанија за развој на софтвер специјализирана за развој на Царински Информациски системи и електронска размена на решенија.

Во дваесет години од постоењето огромно искуство и знаење е придобиено со обезбедување на бизнис партнер интеграција и без хартиени постапки за големи бизнис организации, кои и овозможуваат на ZZI да создава специфични поставени индустриски решенија и услуги. Конкурентната предност на компанијата исто така, доаѓа од одличното познавање на голем број информатичките технологии и силната способност во полето на развој на големи проекти и интеграција на апликации во разни околини..

    ВЕГЕСА   

ВЕГЕСА доо Скопје е мала компанија, основана во 1994, и е една од првите приватни шпедиции во Р. Македонија.

Таа е прва шпедиција што од самиот почеток има развиено и имплементирано сопствено софтверско решение за шпедитерско работење. Преку развој на софтверот експертите во ВЕГЕСА го прошируваат своето знаење за постапките при царинско застапување и организираа тренинг курсеви за други агенти за шпедиција. Денес софтверот и базата на податоци, кои покриваат тарифи, законодавство, постапки, итн., и информацискиот систем ги користат скоро 50% од шпедитерските компании во Македонија.

    СИМТ  

СИМТ е компанија со флексибилен и агилен тим од програмери, системски и БП администратори, со длабоко познавање на модерната технологија водени од страна на искусен менаџмент и работат заедно со нашите клиенти со цел да се испорача финалниот SW производ и/или услуги со висок квалитет.

СИМТ има воспоставено силна соработка со Универзитетот (образовна) заедница и група на предефинирани партнери способни за брзо и ефикасно организирање на заеднички тимови, со цел да се задоволат специфичните барања на нашите клиенти за комплексни проекти (големи тимови, специфични знаења во одредени области, итн.).

O NAMA

Friend, all contents comes from module manager.... You will find banner text from position name (position1) , What We Do position name (content) 

Note : Make sure click ( toggle editor ) before edit article or module content .

BIZBOX ПАРТНЕРИ

Bizbox во регионот

Македонија
Србија
Црна Гора
Словенија

ПРАШАЊА И ПОДДРШКА

За прашања контактирајте не на:
T: + +389 (02) 2462-962
E: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

За поддршка за користење на bizBox контактирајте не на:
T: +389 (02) 2462-962
E: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Powered by ZZI