ZZI d.o.o. -

Enostavno brezpapirno poslovanje

Elektronsko in brezpapirno poslovanje v današnjem svetu nenehnih sprememb in globalizacije prinaša obilico pozitivnih poslovnih učinkov, od zniževanja stroškov, učinkovitosti poslovnih procesov, do zadovoljstva strank in navsezadnje višjih dobičkov.

Kljub temu se mnogo malih in srednjih podjetij še vedno poslužuje počasnih, neučinkovitih in ročnih procesov komuniciranja, preko faxa, telefona ali elektronske pošte oziroma so bili pri vpeljavi elektronske izmenjave dokumentov soočeni z znatnimi ovirami, tako finančnimi kot tehnološkimi.

Zakaj ne bi vaše poslovanje naredili enostavnejše, fleksibilno in brezskrbno?

bizBox je vaše okno za vstop v svet brezpapirnega poslovanja.


Kaj je bizBox?

bizBox je spletni portal, ki združuje poslovnemu uporabniku prijazno brezpapirno poslovanje s partnerji, brez namestitve dodatne programske opreme.

bizBox prinaša enostavno in fleksibilno uporabniško izkušnjo. Enostaven in intuitiven spletni uporabniški vmesnik omogoča hitro prilagoditev na nov način poslovanja in hkrati nudi vso sofisticiranost namiznih aplikacij.

Dokumente kot so eRačuni, naročilnice, dobavnice, nalogi, logistični dokumenti, katalogi artiklov,… lahko od sedaj brezplačno prejemate v elektronski obliki breko bizBox storitve eNabiralnik.

Kako brezplačno, a varno prejemati vse eRačune in druge dokumente?

eNabiralnik zagotavlja varen elektronski predal v katerega brezplačno, uporabniku prijazno a formalno, prejemate, hranite in pregledujete elektronske dokumente kot so eRačuni, eNaročila, eDobanice, Pogodbe in ostale formalne dokumente. Ni vam potrebno skrbeti za EDI izmenjavo in tipe dokumentov (eSlog, EanCom,…).

Zakaj vlagati v kompleksne sisteme za pripravo eRačunov?

Ponujamo vam storitev za enostavno kreiranje elektronskih dokumentov iz poljubnega vira podatkov ali vašega informacijskega sistema. Če imate podatke iz njih lahko pripravimo elektronski dokument v primernem formatu, skladno s standardi (GS1, eSlog, Odette,..) in postopki izdaje.

Kje hraniti elektronske dokumente, da bo brezpapirno tudi varno in poceni?

Platforma akreditirane hramba dokumentov eHramba.si omogoča avtomatizirano vlaganje dokumentov iz poljubnih sistemov in uporabniku prilagojeno uporabnost vse dokumentacije v elektronski obliki. Ob tem, da lahko hranimo vse tipe dokumentov določeno obdobje brezplačno.

Kako formalno izmenjevati dokumente s poslovnimi partnerji?

Omrežje elektronske izmenjave ZZInet povezuje več sto podjetij in organizacij ter zagotavlja varno in zanesljivo elektronsko pot. Kar pošljete mora priti do uporabnika na njemu prilagojen način. Prejemnik lahko uporablja napredne vmesnike za izmenjavo ali pa enostaven eNabiralnik.

Ali lahko partnerjem omogočimo, da se enostavno povežejo z nami?

Vedno se sprašujemo, kateri eNaslov ali ePredal ima partner, kdo odgovarja za izmenjavo, kdo vidi poslane, kakšne standarde uporablja partner, ali mi lahko pošljemo elek. dokumente. Vse informacije o partnerju so vam na razpolago.


Brezpapirno poslovanje v Sloveniji

Slovenija ime izredno velik delež uporabnikov mobilnih storitev, elektronskega bančništva, digitalnih vsebin in televizije zato je že čas, da se tudi delež poslovanja z elektronskimi dokumenti poveča nad nekaj procentov.Kompleksna zakonodaja in pogoji nas ne omejujejo pri vpeljavi cenejšega in prijaznejšega poslovanja med podjetji.

Osveščanje, nižanje stroškov podjetij, zeleno poslovanje, brezpapirnost in posledično dostopnost rešitev ter odpiranje zaprtih omrežij mora biti osnovni cilj vseh ponudnikov in uporabnikov ePoslovanja vSloveniji.
 

Kaj je za vas pri ePoslovanju najpomembnejše?