eIzmenjava

Platforma za povezovanje organizacij

bizBox omrežje zagotavlja varno elektronsko izmenjavo eDokumentov in eRačunov med poslovnimi partnerji. Digitalizacija verig vrednosti skladno z EDI in EU standardi eIzmenjave avtomatizira in digitalizira B2B procese med podjetji. Storitev omogoča ePoslovanje podjetjem različnih velikosti in področij, kot so trgovina, logistika, proizvodnja, avto industrija, javni sektor, spletna trgovina in druge, tako v Sloveniji kot v tujini.

bizBox je mednarodno, certificirano, zakonsko skladno EDI omrežje, ki nudi izvajanje različnih B2B, B2G in B2C procesov od naročila, dostave, računa do plačila, odvisno od potreb uporabnika.

Zahvaljujoč hitri uvedbi, nizkim stroškom in enostavnosti uporabe je bizBox dosegljiv vsem.

Povpraševanje

Prilagodljivo omrežje eIzmenjave

bizBox storitve se izvajajo v skladu z EDI standardi in v omrežju, ki zagotavlja varno izmenjavo poslovnih eDokumentov. Zagotovljena je sledljiva in zanesljiva dostava različnih vrst strukturiranih dokumentov za različne B2B, B2G poslovne procese. Izmenjavo v omrežju bizBox dopolnjujejo napredne storitve, vmesniki in orodja za poenostavitev ePoslovanja, kot so eHramba, kontrole, podpisovanje, konverzije med standardi, vizualizacije, kreiranje eDokumentov, integracije in mednarodno povezovanje.

Enostavna uporaba in uvedba eIzmenjave

Storitve eIzmenjave so uporabnikom dostopne preko spletnega eNabiralnika in mobilne aplikacije. bizBox eIzmenjava je vključena v širok nabor poslovnih in računovodskih aplikacij. Za napredne integracije več sistemov se lahko uporablja tudi brezplačen EDI klient.

Ob tem so zagotovljeni: nadzor izmenjave, sledljivost, spremljanje procesov, vsebina eDokumentov, statistike in analize.

B2B poslovanje se preko ene točke za različne B2B procese prilagodi podjetju in njegovim potrebam.

Podprti so različni protokoli, povezovanja, varne poti in B2B procesi:

 • eRačuni
 • eNaročanje EDI
 • Logistika in transport
 • eVročanje in eDostava
 • Zunanja trgovina (carinjenje, EMCS, Intrastat)
 • Katalogi – matični podatki
EDI RIP e Izmenjava

Podpora standardom

bizBox omogoča varno izmenjavo za vse tipe partnerjev in poti izmenjave (AS2, AS4, WS, SFTP, OFTP2, FTPS, MQ sporočilne vrste ipd.).

Različni zahtevani načini izmenjave in standardi partnerjev niso več problem, ker bizBox vaše poslovanje in eDokumente prilagaja zahtevam vaših partnerjev.

bizBox podpira različne standarde dokumentov, ki so značilni za različna področja poslovanja, države in procese, kot so zunanja trgovina, EDI eNaročanje, dostava in transport, eRačuni.

Biz Box EDI en

Poslujte brezpapirno že danes!

bizBox modul za izmenjavo eDokumentov je umeščen že v večino slovenskih poslovnih in računovodskih aplikacij, kar pomeni, da so lahko pošiljanje in prejemanje (EDI) ter eNabiralnik del vašega okolja brez investicij v nekaj minutah. Za povezovanje različnih procesov in EDI dokumentov ob prednaročilu zagotavljamo konverzije med standardnimi eDokumenti.

Na voljo je pregled že povezanih aplikacij TUKAJ. bizBox eIzmenjavo lahko uporabljate tudi samostojno preko spletne aplikacije, brezplačnega klienta ali partnerskih omrežij, kot je bančni kanal.

eNabiralnik za prejem eDokumentov in kratkoročno hrambo prejme vsak registriran uporabnik brezplačno. Plačljivo je pošiljanje glede na število poslanih eDokumentov (računov, naročil ipd.).

Poslujte brezpapirno že danes

Prednosti:

 • Največje omrežje eIzmenjave v Sloveniji in regiji
 • Enotna EDI izmenjava za vse standarde in države
 • eIzmenjava že integrirana v vaš sistem
 • Enostavna prijava in nizki stroški
 • Storitev v oblaku za ePoslovanje vključno s storitvijo eHramba.si v enotnem paketu
 • Kvalitetna podpora 24/7 brez dodatnih stroškov