eLogistika

22.2.2023 je pred vrati. ZZI bizBox je pripravljen na prehod na NCTS 5.0

17. feb. 2023

Microsoft Teams image

Brez vezave in začetnih stroškov!

Za vse nove uporabnike omogočamo brezplačno prehodno obdobje do 1.4.2023.


ZZI bizBox je pripravljen na prehod na NCTS 5.0

Kot že dobro veste, je pred vrati prehod na poslovanje NCTS 5.0, ki prinaša kar nekaj sprememb in novosti pri izvajanju tranzitnih postopkov s carino. Na ZZI se lahko pohvalimo s polno delujočo rešitvijo, v kateri uporabniki že od novembra 2022 v testnem okolju uspešno izvajajo postopke NCTS 5.0. Rešitev ponuja vrsto prednosti, zaradi katerih je zanesljiva in stroškovno učinkovita izbira za podjetja.

Rešitev eCustoms NCTS je zanesljiva in prilagojena najnovejšim carinskim zahtevam, kar vam zagotavlja, da ste v koraku z vsemi regulativami, predpisi in postopki, ki jih od vas zahteva carina.

Ena od izjemnih lastnosti je naša zaveza, da individualizirano obravnavamo vsako podjetje v skladu z njihovimi potrebami. To vam zagotavlja prilagojeno rešitev, ki najbolj ustreza vašim edinstvenim zahtevam. Je učinkovita in stroškovno učinkovita izbira, ki ponuja vrsto prednosti, ki lahko podjetjem pomagajo racionalizirati svoje poslovanje in biti na tekočem s spreminjajočimi se predpisi.

Ključne prednosti:

• Enostavna uvedba in takojšnja uporaba v parih korakih

• Zanesljivo delovanje v vsakem trenutku

• Rešitve vedno pravočasno prilagojene zadnjim zakonskim in carinskim podlagam

• Individualna obravnava glede na vaše poslovanje

• Varna in nadzorovana eIzmenjava

• 24/7 Podpora uporabnikom in možnost SLA

eCustoms NCTS, rešitev v oblaku je na voljo uporabo v testnem okolju že od Novembra 2022. Brez začetnih investicijskih stroškov!

Brez vezave in začetnih stroškov!

Za vse nove uporabnike omogočamo brezplačno prehodno obdobje do 1.4.2023.

Z bizBox eCustoms rešitvami bodite vedno pripravljeni na spremembe v carinskem poslovanju. Kmalu bomo po novem AIS in NCTS 5.0 ponudili tudi novi SIAES2 in druge nove zunanjetrgovinske module skladne z novo EU carinsko zakonodajo.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na prodaja@zzi.si ali na telefonski številki +386 1 530 33 52

Deli na