Billentis Poročilo 2024: Pazi na tornado!

07. maj 2024

Blue and Yellow Modern Annual Report Cover 5

ZZI je ponosni sponzor izdaje Billentisovega poročila za leto 2024 z naslovom "Globalno poročilo o izdajanju e-računov in davčni skladnosti: pazi na tornado!" .

Poročilo ponuja natančno analizo stanja globalnega e-izdajanja računov in izpolnjevanja davčnih predpisov danes ter kako je ta sektor pripravljen na ogromne in hitre spremembe v prihodnjih letih.

Prenesite svojo brezplačno kopijo Billentisovega poročila za najnovejše informacije o:

  • Rast trga: Pričakuje se, da bo trg e-izdajanja računov občutno rasel, pri čemer projekcije kažejo skokovit porast tako v stopnjah sprejemanja kot v tržni vrednosti, ki jo poganjata potreba po večji skladnosti in učinkovitosti poslovnih transakcij.
  • Regulativni učinek: Davčni organi po vsem svetu vedno bolj sprejemajo elektronsko izdajanje računov kot strateški ukrep za boj proti davčnim utajam. Mnogi izvajajo modele stalnega nadzora transakcij (CTC), ki omogočajo obdelavo in revizijo transakcij v realnem ali skoraj realnem času.
  • Integrirana digitalna trgovina (IDT): Poleg elektronskega izdajanja računov prehod na integrirano digitalno trgovino (IDT) predstavlja celovito strategijo za avtomatizacijo poslovnih transakcij in finančnih operacij.
  • Tehnološka integracija: Nastajajoče tehnologije, kot je umetna inteligenca (AI), so vse bolj povezane s sistemi za e-izdajanje računov, kar ponuja nove učinkovitosti in zmogljivosti.

Prenesete si ga lahko na povezavi - TUKAJ

Deli na