Uvedba avtomatiziranega poslovanja z dobavitelji EDI - RIP

28. jul. 2023

Microsoft Teams image 1

Vedno več projektov uvedbe elektronskega poslovanja s partnerji se osredotoča le na tehnične vidike, kot so eDokumenti, standardi in komunikacijski protokoli, medtem ko ključne aktivnosti za uspešno vključevanje partnerjev ostajajo zapostavljene. V resnici pa je prav proces vključevanja partnerjev tisti, ki zahteva največ truda in časa ter odločilno vpliva na uspeh projekta ePoslovanja B2B.

Pri bizBoxu se zavedamo pomena pravilnega vključevanja poslovnih partnerjev in zato imamo izkušeno projektno ekipo, ki vam bo pomagala uspešno izvesti ta zahteven korak. Naš pristop vključuje številne aktivnosti, s katerimi bomo hitro in učinkovito integrirali vaše partnerje v proces elektronske izmenjave dokumentov, ne glede na tehnološko pripravljenost posameznega partnerja.

Za nas je ključno, da vam omogočimo izmenjavo novih eDokumentov z največjim možnim številom partnerjev, kar bo okrepilo prednosti uvedbe elektronskega poslovanja, tako v smislu stroškovne optimizacije kot izboljšanja vašega poslovanja na splošno. Naša prednost je v tem, da za vas prevzamemo celoten proces in zagotovimo hitro ter uspešno vključevanje vaših poslovnih partnerjev, ne glede na njihovo trenutno tehnično pripravljenost.

Zaupajte nam vaš projekt vključevanja partnerjev in zagotovili bomo, da bo vaše ePoslovanje z nami doseglo boljše rezultate.

- Priprava dokumenta protokol komuniciranja

- Analiza slovenskih, tujih dobaviteljev

- Svetovanje in vodenje projekta

- Komunikacija z dobavitelji: Pošiljanje elektronske pošte, klicev in opomnikov za prehod na EDI

- Webinar za dobavitelje: Ekipa bizBox pripravi izobraževanje za dobavitelje glede EDI

Če želite preverite stanje pripravljenosti vašega podjetja na elektronsko naročanje (EDI) nas kontaktirajte na prodaja@zzi.si ali nas pokličite na
+386 (0)1 530 33 52

Deli na