eRačuni

Z registracijo na portal bizBox prejmete brezplačno prejemanje eDokumentov, medtem ko je pošiljanje eDokumentov plačljiva storitev.

Na voljo so različni plačljivi paketi, ki temeljijo na številu poslanih eDokumentov, obsegu uporabe in velikosti podjetja.

  • Za pošiljanje eRačunov lahko uporabljate več načinov, odvisno od tega, kateri poslovno-informacijski sistem uporabljate. Večina sistemov že ima integrirane storitve bizBoxa, kar omogoča enostavno pošiljanje eRačunov neposredno iz vašega programa.

Če je vaš program/ oz. partner med njimi si lahko pogledate na povezavi : https://www.bizbox.eu/partnerske-resitve.

V priimeru, da je pod vašim partnerjem napisano “zastopa in prodaja partner” pomeni, da se obrnite direktno na partnerja. V nasprotnem priimeru se obrnite direktno na prodaja@zzi.si.

  • Če vaš ponudnik rešitev ni na seznamu, priporočamo uporabo bizBox connect, ki avtomatično pobira eRačune iz mape in jih pošilja naprej.
  • Če nimate programa za pripravo eRačunov, lahko uporabljate portalno rešitev EDI web. Ta je primerna predvsem za manjša podjetja z manjšim številom izdanih in prejetih računov.

Prek bizBox omrežja lahko pošiljate in prejemate eRačune s podjetji v omrežjih:

  • bizBox
  • proračunski uporabniki – UJP ( občine, šole, vrtci ipd.)
  • bank
  • in drugih povezanih mednarodnih omrežji ( FINA, mojeRačun. HR, mojeRačun RS, PEPPOL)*

Več informacij o eIzmenjavi s partnerji v drugih omrežji si lahko preberete na povezavi : https://www.bizbox.eu/partners....

Opravljamo tudi brezplačne analize vaših strank, kdo med njimi že prejema eRačune. Na podlagi te analize se boste lažje odločili kateri paket je priimeren za vaše podjetje.

V priimeru morebitnih vprašanj nas lahko kontaktirate na prodaja@zzi.si ali 01 530 33 52.