INFOTRANS, d.o.o.

Rešitve:
  • ClickTrans

Infotrans

Podjetje Infotrans d.o.o., z lastnimi digitalnimi informacijskimi rešitvami (ClickTransDigital, ClickStatus, ClickTask) za vodenje in izvajanje aktivnosti transportno-logističnih podjetij, je partner izbranih tehnoloških podjetij iz sveta, Evrope in Slovenije.

Smo Certificiran Silver Microsoft Partner. To nam omogoča, da kompetentno razvijamo digitalne informacijske rešitve, nameščamo / nastavljamo / vzdržujemo Microsoft produkte ter kvalitetno optimiziramo delovanje. Z izobraževanjem zagotavljamo tudi znanje in spretnosti za učinkovito uporabo IT opreme in programskih rešitev v procesih, ki se odvijajo v transportno logističnih podjetjih. Naše informacijske rešitve so prilagojene, da popolnoma ustrezajo naročnikovim ciljem, reševanju težav ali podpori obstoječega delovanja v smeri izboljšav.

S pomočjo področnih, svetovalnih, prodajnih, tehnoloških in razvojnih strokovnjakov z desetletji praktičnih izkušenj, zagotavljamo informacijske rešitve, storitve in izdelke za učinkovitost, sodobnost in digitaliziranost okolij, ki jih v podjetju potebujete.

http://www.infotrans.si
Rešitev

ClickTrans

ClickTrans

Katere bizbox storitve podpira?

  • eIzmenjava
  • EDI Hramba.si

Kateri eDokument prejema?

Kateri eDokument pošiljam?

  • eRačun