eHramba

eHramba

24. feb. 2022

Uporabniška navodila za eHrambe

Prenesi dokument
Thumbnail C

bizBox je spletni portal, ki združuje poslovnemu uporabniku prijazno brezpapirno poslovanje s partnerji, brez namestitve dodatne programske opreme.

bizBox.eu prinaša enostavno in fleksibilno uporabniško izkušnjo. Enostaven in intuitiven spletni uporabniški vmesnik omogoča hitro prilagoditev na nov način poslovanja in hkrati nudi vso sofisticiranost namiznih aplikacij.

Digitalizacija dokumentov, naj si bo to ukinitev papirnega arhiva ali pa prejem elektronskih dokumentov, zahteva elektronsko arhiviranje, ki mora biti skladno z zakoni ter zagotavljati digitalno podpisovanje, avtentičnost dokumentov, upravljanje s življenjskim ciklom dokumenta itd.

V ZZI smo razvili rešitev, ki je primerna in cenovno dostopne za vsa podjetja in organizacije ne glede na vrsto in število poslovnih procesov ter dokumentov. Napreden način shranjevanja elektronskih dokumentov, ki je zaradi multifunkcionalnosti več kot samo hramba dokumentov.

Zagotavlja varno in enostavno brezpapirno hrambo dokumentov, ki so kadarkoli in kjerkoli dosegljivi z enim klikom, hkrati pa popolno odpravlja težko pregledno in drago papirno arhiviranje in je zato okolju prijazna rešitev. Z enostavno integracijo spletnih funkcij eHrambe pridobijo obstoječi informacijski sistemi v podjetju popolnoma novo uporabno vrednost.

Prednosti rešitve eHramba.si

Optimizacija poslovnih procesov; avtomatizacija vlaganja dokumentov, takojšnja dosegljivost in večja preglednost skrajšuje delovne procese.

Večja preglednost in dostopnost dokumentov; z eHrambo so dokumenti kadarkoli in kjerkoli dosegljivi z enim klikom, klasifikacijski načrt pa omogoča preglednost dokumentov.

Zniževanje stroškov operativnega poslovanja (človeških in ostalih virov), saj eHramba odpravlja nevšečnosti pri uvajanju sistema elektronskega hranjenja dokumentov tudi v srednjih in majhnih organizacijah ter podjetjih. Brez stroškov investicij v strojno in programsko opremo omogoča hitro uvedbo ob zagotovljeni strokovni pomoči pri implementaciji ter uvedbi dolgoročne hrambe v posamezne poslovne procese.

Integracija in interoperabilnost; eHramba omogoča povezljivost obstoječih informacijskih sistemov in preusmeritev poslovnega modela v izrabo storitve v različnih procesih poslovanja.

Varnost in nadzor; sistem varovanja prostorov in sistem eHramba.si smo posebej prilagodili zahtevam najstrožjih kakovostnih in varnostnih standardov, kar zagotavlja varnost elektronske dokumentacije, do katere imate dostop samo vi.

Zakonska skladnost; zagotavljanje nespremenljivosti, avtentičnosti in trajnosti dolgoročno hranjenih dokumentov ter dokazljivosti obstoja določenega dokumenta ob nekem času.

Podpora in svetovanje; uporabniku nudimo 24/7 podporo ter svetovanje.

Prenesi dokument
Deli na