eLogistika

22.2.2023 je pred vrati. Ste pripravljeni na NCTS5? Mi smo!

17. Feb 2023

Microsoft Teams image

Brez vezave in začetnih stroškov!

Za vse nove uporabnike omogočamo brezplačno prehodno obdobje do 1.4.2023.

Kot že dobro veste, je pred vrati prehod na poslovanje NCTS5, ki prinaša kar nekaj sprememb in novosti pri izvajanju tranzitnih postopkov s carino. Na ZZI se lahko pohvalimo s polno delujočo rešitvijo, v kateri uporabniki že od novembra 2022 v testnem okolju uspešno izvajajo postopke NCTS. Rešitev ponuja vrsto prednosti, zaradi katerih je zanesljiva in stroškovno učinkovita izbira za podjetja.

Rešitev eCustoms NCTS je zanesljiva in prilagojena najnovejšim carinskim zahtevam, kar vam zagotavlja, da ste v koraku z vsemi regulativami, predpisi in postopki, ki jih od vas zahteva carina.

Ena od izjemnih lastnosti je naša zaveza, da individualizirano obravnavamo vsako podjetje v skladu z njihovimi potrebami. To vam zagotavlja prilagojeno rešitev, ki najbolj ustreza vašim edinstvenim zahtevam. Je učinkovita in stroškovno učinkovita izbira, ki ponuja vrsto prednosti, ki lahko podjetjem pomagajo racionalizirati svoje poslovanje in biti na tekočem s spreminjajočimi se predpisi.

Ključne prednosti:

• Enostavna uvedba in takojšnja uporaba v parih korakih

• Zanesljivo delovanje v vsakem trenutku

• Rešitve vedno pravočasno prilagojene zadnjim zakonskim in carinskim podlagam

• Individualna obravnava glede na vaše poslovanje

• Varna in nadzorovana eIzmenjava

• 24/7 Podpora uporabnikom in možnost SLA

eCustoms NCTS, rešitev v oblaku je na voljo uporabo v testnem okolju že od Novembra 2022. Brez začetnih investicijskih stroškov!

Z ZZIjem bodite vedno prvi pripravljeni na spremembe v carinskem poslovanju. V bližnji prihodnosti, pa nas čaka še kar nekaj sprememb, na katere smo pripravljeni (NCTS5, SIAES2 in drugo).

Pridi in preveri!

Za več informacij pokličite na 01 530 33 52 ali prodaja@zzi.si.

Share on